Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi personellerini ödüllendirdi

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler, İtfaiye Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğünde personele özverili çalışmaları nedeniyle Teşekkür Belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

Abone Ol

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Nevşehirlilere daha kaliteli belediyecilik hizmeti sunabilmek amacıyla çalışanlarının performansını üst düzeye çıkarmaya yönelik adımlar atan Nevşehir Belediyesi, personelinin bireysel katkılarını ve takım içindeki iş birliklerini ödüllendiren yaklaşımlar geliştiriyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcısı Hasan İler, çalışma alanlarında ziyaret ettiği İtfaiye Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü personellerine Teşekkür Belgesi ile birlikte çeşitli küçük hediyeler dağıttı.

İler, “Nevşehir halkımıza hak ettikleri en güzel hizmetleri sunabilmek için belediyemiz tüm birimleriyle gece gündüz demeden çalışıyor. Bu çalışmalar sırasında işini sahiplenerek göstermiş oldukları özveri ve yüksek sorumluluk bilincinden dolayı tüm personellerimizi kutluyorum. Önümüzde daha uzun bir hizmet dönemi var, bu süreçte yine hep birlikte, sorumluluğumuzun bilincinde çok daha güzel işler yapacağımıza eminim.” dedi.