Yaşam

Nevşehir Belediyesi kat karşılığı bina yapım ihalesi gerçekleştirecek

Nevşehir Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 2 bin 232 metre kare büyüklüğündeki arsasını kat karşılığı ihale ile satacak.

Abone Ol

Nevşehir Belediyesi tarihinde ilk kez gerçekleştirilecek olan kat karşılığı arsa satışı 4 Aralık tarihinde yapılacak.

Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 3042 Ada 2 Parselde bulunan 2 bin 232,81 metre büyüklüğündeki arsa üzerine yapılacak 40 konut için kat karşılığı inşaat yapım ihalesi gerçekleştirileceği duyuruldu.

2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü (Arttırma) ile yapılacak olan ihale kapsamında söz konusu arsa üzerine yapılacak olan 40 konutun 11 tanesi Nevşehir Belediyesine bırakılacak ve ihale buna ilave olarak 1 milyon 500 bin TL bedelin artırımı suretiyle yapılacak.

Söz konusu kat karşılığı inşaat yapım ihalesi 4 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’te Nevşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler gerekli belgeler ile birlikte teklif zarflarını 4 Aralık Pazartesi günü saat 12.00’ye kadar Nevşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne vermeleri ya da taahhütlü olarak posta göndermeleri gerekmekte.