Öğrenci dostu hizmetleri ile takdir toplayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın kentte öğrenim gören üniversite öğrencilerinin sosyal yaşamlarına katkı sağlamak, derslerine daha fazla zaman ayırmalarına destek olmak amacıyla hayata geçirdiği Gençlik Ofisi için hazırlıklar tamamlandı.

“Nevşehir öğrenci dostu bir şehir” “Nevşehir öğrenci dostu bir şehir”

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sezai Karakoç Yaşam Merkezi içerisinde faaliyet gösterecek olan ofisin açılışı 16 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’de Başkan Arı, protokol üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Nevşehir Belediyesi Gençlik Ofisi içerisinde üniversite öğrencilerine ücretsiz bilgisayar ve internet kullanımının yanı sıra ders çalışarak veya dinlenerek kaliteli zaman geçirebildikleri imkânlar sunulacak.

Gençler ayrıca, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) bünyesinde eğitim, kişisel gelişim ve kariyerlerine yönelik açılacak olan kurs ve seminer programları için kayıtlarını da buradan yaptırabilecek.

Kaynak: BÜLTEN