İLAN

NEVŞEHİR 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

ESAS NO      : 2023/56

             Davacı Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ tarafından davalı Emin Ergen hakkında açılan Kamulaştırma (Bedel Tespiti ve Tescil) davası açılmıştır.

             Mahkememizce hazırlanan tensip zaptı ve dava dilekçesi için çıkarılan tebligatlar iade edilmiş, Emniyet araştırması ile davalının adresi tespit edilememiş, davalıya tebliğ işlemleri yapılamamıştır.

             EMİN ERGEN, Ahmet oğlu,

             "T.K.10.maddesinin 2.fıkrasında yapılan değişiklik ile adres kayıt sistemindeki adres, başkaca araştırma yapılmasını gerekli kılmayan son adres olarak kabul edilmiştir. Bu durumda, ne tebligatı çıkartan merciin ne de posta memurunun başkaca bir adres araştırması yapmasına gerek bulunmamaktadır." hükmü gereğince, yurt içi tebligatların iade dönmesi, belirtilen adreslerinde ikamet etmemesi nedeniyle,7201 Sayılı Kanunun 28-31.maddeleri gereğince, Davalı Emin Ergen hakkında ilanen tebligat yapılmasına karar verilmiştir.

             İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün sonra yukarıda adı geçen davalı Emin Ergen'e "sulh için gerekli hazırlığı yapmanız duruşmaya gelmediğiniz takdirde diğer tarafın yargılamaya devam etmek istemesi durumunda yokluğunuzda yapılan işlemlere itiraz edemeyeceğiniz ve diğer tarafın muvafakatiniz olmadan iddia ve savunmasını genişletebileceği yahut değiştirebileceği ihtar ve tebliğ olunur. Bu zarfta dava dilekçesi, tensip zaptı ve ihtar metni vardır" ihtaratı ile tebliğ edilmiş sayılacağı hususu ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN01958461