Katılımcılara, SWOT analizi, problem çözme teknikleri, risk değerlendirme ve analizi konularında kapsamlı bilgiler sunulan eğitimler, firma yetkilileri tarafından düzenlenen törenle sertifikalandırıldı.

NESİAD, iş dünyasında rekabet avantajını artırmak amacıyla UR-GE Projesi kapsamında düzenlenen eğitim programları ile üyelerine bilgi ve beceriler kazandırmayı hedefliyor.

Bu çerçevede düzenlenen 3 günlük eğitimler, katılımcılara iş stratejilerini geliştirme, sorunlara etkili çözümler üretme ve riskleri etkin bir şekilde değerlendirme konularında pratik yetenekler kazandırmayı amaçlıyor.

Eğitimlere katılan firma temsilcileri, SWOT analizi, problem çözme teknikleri, risk değerlendirme ve analizi konularındaki yoğun ve interaktif programlardan memnuniyetle ayrıldı.

Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara, NESİAD yetkilileri tarafından düzenlenen özel bir törenle sertifikaları takdim edildi.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, eğitimlerin başarıyla tamamlanmasının üyelerinin rekabet gücünü artırma konusundaki kararlılıklarını vurgulayarak, "İş dünyasındaki hızla değişen koşullara ayak uydurmak ve sürdürülebilir başarı elde etmek için bilgi ve beceri sahibi olmak kritik öneme sahiptir. NESİAD olarak, üyelerimize bu alanda sunduğumuz eğitimlerle iş dünyasındaki fırsatları değerlendirme ve sorunları etkili bir şekilde çözme konusunda destek sağlıyoruz." dedi.

NESİAD, üyelerini güçlendirmeye devam ederek iş dünyasındaki lider konumunu sürdürmeyi hedefliyor. 

23 Haziran 2024 günlük burç yorumları 23 Haziran 2024 günlük burç yorumları

WhatsApp Image 2023-12-01 at 17.01.33 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ