NESİAD’dan yapılan açıklamaya göre, NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri M. Samet Kafalı, Tolga Kadıoğlu, Murat Yavuz, Fatih Altuntakan ve Yaşar Ramazan Köybaşı, İl Özel İdare Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan ile İl Alay Komutanı Numan Öksüz’e bir dizi nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında, Nevşehir’in ekonomik ve sosyal gelişimi için kamu ve özel sektör iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, NESİAD'ın bu yöndeki çalışmalarının da desteklenmesi gerektiği dile getirildi. Mustafa Ertaş, "Kamu kurumlarıyla güçlü bir iş birliği içerisinde olmak, şehirdeki projelerin hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Bu ziyaretlerle, Nevşehir’in kalkınmasına yönelik iş birliği fırsatlarını daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz." dedi.

İl Özel İdare Genel Meclisi Başkanı Serkan Naci Feralan ve İl Alay Komutanı Numan Öksüz de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’in gelişimine katkıda bulunan tüm girişimlere destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

NESİAD’ın kamu ziyaretleri, şehrin kalkınmasına yönelik projeler ve iş birliklerini artırma hedefiyle devam edecek.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerinde rehberlik günleri Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liselerinde rehberlik günleri

M T Y2 Zm Mw Y Tcw M T Qw Zj A 1

Kaynak: BÜLTEN