Kapadokya’nın rakibi yok Kapadokya’nın rakibi yok

NESİAD’dan yapılan açıklamaya göre,  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Özaltın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Kahveci, Hurşit Şimşek, Murat Yavuz, Yılmaz Burak Özaltın, Fatih Altuntakan ve Rıdvan Batuhan Arslan, Hâkimler ve Savcılar Kurulu tarafından yayımlanan son kararname ile Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Başsavcı Karakoca’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “Nevşehir’in gelişimi ve huzuru için iş dünyası olarak her zaman kamu kurumları ile iş birliği içinde çalışmaya hazırız. Şehrimizin güvenliği ve adalet hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesi konusunda da desteğimiz tamdır.” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca ise NESİAD heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Nevşehir’deki görevine başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehrin huzur ve güvenliği için tüm kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını belirten Başsavcı Karakoca, adalet hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde sunulması için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Kaynak: BÜLTEN