NESİAD’dan yapılan açıklamaya göre, Bu çerçevede Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yavuz, Yılmaz Burak Özaltın, Fatih Altuntakan ve Tolga Kadıoğlu üye ziyaretleri kapsamında dernek üyelerini ziyaret ettiler.

İlk olarak, Özbilgiçler Galeri'nin sahibi Murat Özbilgiç ile bir görüşme gerçekleştirildi. Otomotiv sektörü ve galericilik üzerine fikir alışverişi yapılırken, Murat Özbilgiç, derneğin bölgesel iş birliğine verdiği önemi vurguladı. Üyeler arasındaki güçlü iletişim ağının sektörün gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.

Daha sonra, TEK-YIL Otomotiv Genel Müdürü Hasan Hüseyin Tekin ziyaret edildi. Tekin, sektördeki dijitalleşme ve müşteri memnuniyeti üzerine önemli bilgiler paylaştı. NESİAD’ın otomotiv sektörüne yönelik projelerinin sektörde yaratacağı olumlu etkilere değindi ve dernek ile yapılabilecek iş birliklerini değerlendirdi.

Üçüncü durak, ZFR Petrol Genel Müdürü Mehmet Çetinel oldu. Enerji sektörü üzerine yapılan görüşmede, Çetinel, petrol ve enerji alanında karşılaşılan zorlukları anlatarak, NESİAD’ın bu sektöre katkılarını artırması gerektiğini ifade etti. Bölgesel enerji projeleri üzerinde duruldu ve sektörün geleceği konuşuldu.

Son olarak, SGT Solar Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Selman Sürücü ile bir araya gelindi. Yenilenebilir enerji ve temiz enerji projeleri üzerine yapılan görüşmede, Sürücü, bu alanda yapılan yatırımların bölge için büyük önem taşıdığını belirtti. NESİAD’ın yenilenebilir enerjiye desteği de gündeme geldi.

Leyal AVM 4’üncü yılını kutluyor Leyal AVM 4’üncü yılını kutluyor

Son olarak, Tuncay Özbilgiç Otomotiv'den Halil Özbilgiç ile görüşme sağlandı. Otomotiv sektöründe yaşanan gelişmelerin ve gelecekteki iş fırsatlarının ele alındığı görüşmede, Halil Özbilgiç, NESİAD’ın üyeleriyle kurduğu sağlam ilişkilerin sektöre olumlu yansıyacağını belirtti. Derneğin, üyeleri arasında köprü vazifesi görerek iş dünyasında daha büyük bir sinerji yaratacağına olan inancını dile getirdi.

NESİAD Yönetim Kurulu, ziyaretler süresince, üye ilişkilerinin geliştirilmesi ve yeni iş birliklerinin tesis edilmesi yönündeki temennilerini dile getirirken, yeni katılımların derneğe ve bölgeye katkı sağlayacağını vurguladı. 

M T Y2 Zm Qy Y Tkz O W U1 Y W YM T Y2 Zm Qy Y Tkz O W U1 Y W Y 1M T Y2 Zm Qy Y Tkz O W U1 Y W Y 2

Kaynak: BÜLTEN