Yaşam

NESİAD kurum ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Abone Ol

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'ın liderliğinde Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik makamlarında ziyaret edildi.

NESİAD Başkanı Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kahraman, Ömer Özaltın, Samet Kafalı, Abdullah Kahveci ve Yılmaz Özaltın'dan oluşan heyet, ilk olarak Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, NESİAD ve İl Emniyet Müdürlüğü arasındaki iş birliği olanakları değerlendirildi ve şehrin güvenlik konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Başkan Mustafa Ertaş, Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na Nevşehir’in güvenliği için gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu da NESİAD ekibine teşekkür etti.

NESİAD’DAN NAR BELEDİYESİNE ZİYARET

Heyet, daha sonra Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Görevinde başarılar dileyen Ertaş, Başkan Özçelik ile belediyenin projeleri ve NESİAD ile yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüştü.

Ertaş, yerel yönetimlerle güçlü ilişkiler kurmanın ve iş dünyası ile belediyeler arasında iş birliği yapmanın önemine vurgu yaptı.

Özçelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, NESİAD'ın bölgeye katkılarına vurgu yaparak, iş birliği ve dayanışmanın önemine değindi.

Ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Ertaş, "Nevşehir'in gelişimi için kamu kurumları ile iş birliği içinde çalışmaya büyük önem veriyoruz. Hem Emniyet Müdürlüğü hem de Nar Belediyesi ile olan görüşmelerimiz, şehrimizin daha güvenli ve yaşanabilir hale gelmesi için atılacak adımlar açısından oldukça verimli geçti." dedi.