Kültür Sanat Akademisi’nde kurs kayıtları başladı Kültür Sanat Akademisi’nde kurs kayıtları başladı

Ziyaret kapsamında, Ahiler Kalkınma Ajansı Uzmanı Hatice Arslan, NESİAD Kadın Kurulu üyelerine kadınlara yönelik sunulan destekler hakkında bilgi verdi. Toplantıda, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki rolü, destek programları ve fırsatlar ele alındı. Katılımcılar, kadınların iş hayatındaki potansiyelini artırmak ve güçlendirmek amacıyla yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi aldılar.

NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı, ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, “Kadın girişimcilerin desteklenmesi ve güçlendirilmesi, iş dünyasının ve toplumun genel kalkınmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Ahiler Kalkınma Ajansı’nın bu konudaki çalışmaları bizler için çok değerli. İşbirliği ve ortak projelerle kadınların iş dünyasındaki etkinliklerini artırmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ahiler Kalkınma Ajansı Uzmanı Hatice Arslan ise, “Kadın girişimcilerin iş dünyasında daha fazla yer alması için desteklemeye devam ediyoruz. NESİAD Kadın Kurulu’nun bu ziyareti, işbirliği ve ortak projeler açısından önemli bir adım oldu. Kadınların iş hayatındaki başarılarını artırmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyarette , NESİAD Kadın Kurulu’nun Ahiler Kalkınma Ajansı ile işbirliği ve ortak projelerde bulunma isteğini de dile getirdiği bir platform sağladı.

Kaynak: AHMET KORKMAZER