NESİAD yapılan Azerbaycan İş Görüşmesi programında,  4 katılımcı firmamız, ihracat yapmak için yeni pazarlar buldu ve görüşmelere başlandı. 5 katılımcı firma, ithalat yapmak için yeni pazarlar buldu ve görüşmelere başladı ve 2 katılımcı firma, ihracat yaptığı firmalarla ilk kez yüz yüze görüşme fırsatı buldu, güven tazeledi ve yeni ürünlerini tanıttı.

Nevşehir’de 5 ilçede elektrik kesilecek Nevşehir’de 5 ilçede elektrik kesilecek

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Azerbaycan İş Görüşmesi ile ilgili teşekkür mesajı yayımladı.

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş Azerbaycan, “Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) olarak, 29 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde düzenlediğimiz Azerbaycan İş Görüşmesi programımızda bizlere destek olan ve programımızı organize eden değerli isimlere teşekkürlerimizi sunarız.

Öncelikle, programımızın başarıyla gerçekleştirilmesine katkıda bulunan ve bize her konuda destek olan Milletvekilimiz Sayın Emre Çalışkan’a şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca, Bakü Büyükelçiliği’nde bizleri ev sahibi olarak ağırlayan ve 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuna davet eden Büyükelçimiz Sayın Doç. Dr. Cahit Bağcı’ya, resepsiyon sırasında bizleri dinleyip şehrimiz hakkında sohbet etme fırsatı sunduğu için Sayın Bilal Erdoğan’a, iş görüşmelerimizde ve resepsiyonda bizlerle birlikte olan Milletvekilimiz Sayın Filiz Kılıç’a, iş insanları ile buluşmamızı sağlayan MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Sayın Rəşad Cabirli’ye, yönetim kurulu üyelerine ve iş insanlarına teşekkür ederiz.

İş görüşmelerimizde bizlere ticari ilişkilerimiz, yatırımlar, devlet kuralları hakkında bilgi veren ticari ateşlerimiz baş müfettiş

İş görüşmeleri ortamını hazırlayan ve ilk günden beri bizlerle ilgilenen Nevşehirli hemşerimiz MÜSİAD Azerbaycan 1. Başkan Vekili Sayın Hüseyin Yapar’a,

Meclis ziyaretimizi ve resepsiyona katılımlarımızı organize eden, ilk günden beri bizlerle ilgilenen Nevşehirli hemşerimiz Bakü Büyükelçiliği İkinci Katibi Sayın Levent Kızılbağlı’ya ve Bakü’de bizleri ağırlayarak ticaret ve nakliye hakkında bilgi veren Nevşehirli hemşerimiz iş insanı Mehmet Güven’e teşekkürlerimizi sunarız.

Son olarak, iş gezimize katılan dernek üyelerimiz; Mehmet Kahraman, Ömer Özaltın, M. Samet Kafalı, Abdullah Kahveci, Feyzi Aygün, Fatih Altuntakan, Yılmaz Özaltın, Yaşar Köybaşı, Hurşit Şimşek, Sami Paşaoğlu, Muhammet Yiğit, Cem Küsmez, Hüdayi Öz, Mehmet Kır, Osman Gümüşsuyu, Mustafa Koç, Emre Yalçın’a Uçak, otel, transfer, organizasyonlarımızı düzenleyen Turizm Komitesi Başkanımız Murat Yavuz’a ilgileri ve destekleri için teşekkür ederim. Programımıza katkı sağlayan herkese NESİAD adına tekrar teşekkür ederiz” dedi.

M T Y2 Z D U3 Mm Y3 M G Vh Z W UM T Y2 Z D U3 Mm Y3 M G Vh Z W U 4M T Y2 Z D U3 Mm Y3 M G Vh Z W U 5

Kaynak: HABER MERKEZİ