Kapadokya’nın kalbinde, tarihi ve lüksü bir arada sunan, kalite odaklı hizmet anlayışı ve eşsiz ambiyansıyla çok sayıda ödül kazanan Museum Hotel, dünyanın en prestijli yayınlarından Condé Nast Traveler’ın bu yıl Birleşik Krallık okuyucuları arasında ilk kez düzenlediği Readers' Choice Awards’ta, Kapadokya Bölgesi’nden listeye giren tek otel olarak ‘Avrupa’nın En İyi Otelleri’ arasında yer aldı.

Seyahat sektörünün en uzun soluklu ve en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Condé Nast Traveler Choice Awards, dünya çapında mükemmeliyetin ve üstün başarıların en güçlü sembollerinden biri olmaya devam ediyor.

Birleşik Krallık genelinde 125 binden fazla Condé Nast Traveler okuru, dünya genelindeki seyahat deneyimlerini değerlendiren anketlere katılarak, bu ödüllerin 2024 yılı sahiplerini belirledi.

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux oteli unvanına sahip olan Museum Hotel, bu ödülle uluslararası alanda bir başarı daha kazandı.

Whatsapp Image 2024 10 02 At 12.22.29 (1)

Museum Hotel Genel Müdürü Tolga Tosun, bu önemli global ödül ile ilgili, "Museum Hotel olarak, misafirlerimize sunduğumuz eşsiz deneyim ve kusursuz hizmet anlayışımızla uluslararası arenada böylesi prestijli bir ödüle layık görülmekten büyük gurur duyuyoruz. Kapadokya’nın büyüleyici doğası ve tarihi dokusuyla iç içe, sürdürülebilir turizm anlayışımızla misafirlerimize unutulmaz bir konaklama deneyimi sunma misyonumuza olan bağlılığımızı bu ödülle bir kez daha sergiledik. Dünya çapında değer gören bu ödül, ekibimizin sürekli gelişen vizyonu ve Kapadokya’nın kendine özgü kültürel mirasını yaşatma tutkumuzun bir sonucu." dedi. 

Kapadokya’nın üzümlerinden elde edilen ürünler Avrupa'ya ihraç ediliyor Kapadokya’nın üzümlerinden elde edilen ürünler Avrupa'ya ihraç ediliyor

Museum Hotel 3

Kaynak: HABER MERKEZİ