Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin’in 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı "Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Dönemi” kapsamında Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden gerçekleştirdiği çevirim içi programa Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi İsmail Kirli, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Şube Müdürü Gülüzar Ergin ve öğretmenler katıldı.

“SİZLER BİZİM İLK VE EN KIYMETLİ PAYDAŞLARIMIZSINIZ

Meslektaşlarına seslenen Bakan Tekin öncelikle 2023-2024 eğitim öğretim yılındaki fedakârlık, gayret ve emekleri için öğretmenlere teşekkür etti.

Bakan Tekin, hayata geçirilen tüm projelerin uygulayıcısı olan öğretmenler ile Bakanlık arasındaki uyumun eğitimin kalitesi için büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Birlikte aynı yöne bakabilmek, aynı hedefe kilitlenebilmek çok önemli. Sizler bizim ilk ve en kıymetli paydaşlarımızsınız. Sürekli gelişim içinde olmanız, bu projeleri kavramanız, içselleştirmeniz, sahiplenmeniz ve uygulamanız bizim için çok kıymetli.” dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapan Bakan Tekin, “Yeni eğitim öğretim yılında, da sürekli vurguladığım gibi bir aile, bir ekip havasında inşallah güzel şeyler yapacağız. Toplum, kamuoyu, herkes bizden güzel şeyler bekliyor. Biz hep beraber çalışırsak, hep beraber aynı hedefe yönelirsek başarılı olabiliriz. İstişare kültürü içinde bir aile, bir ekip havasında inşallah güzel şeyler yapacağız. Ben bugün itibarıyla başlayan mesleki çalışma dönemimizin ve önümüzdeki pazartesi itibarıyla başlayacak yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimiz için, verilerimiz için, sizler için, Bakanlığımız için, Türkiye eğitim sistemi için, ülkemiz için ve milletimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorum, saygılar sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Valilikten emekli Özkan Ayata'nın eşi vefat eti Valilikten emekli Özkan Ayata'nın eşi vefat eti

457748562 122200352666032031 6014802392495363863 N

Kaynak: HABER MERKEZİ