Milletvekili Çalışkan bugün İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Tolga Balak ve İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Özmen ile Ürgüp'ün Ulaşlı, Çökek ve Sarıhıdır köylerini gezdi.

Cuma namazı sonrası programına başlayan Çalışkan’ın ilk durağı Ulaşlı köyü oldu. Ulaşlı köyünde yapılacak olan yol, su altyapısı ve tapu sorunları gibi konulara değinen Milletvekili Çalışkan aynı zamanda vatandaşlarla buluşup taleplerini dinledi.

Çalışkan, ikinci olarak Çökek köyünü ziyaret etti. Çökek köyünün sorunlarından olan yol ve tapu problemlerini not ettiklerini belirten Milletvekili Çalışkan vatandaşlara hitap ederek her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade etti.

Üçüncü durak olarak Sarıhıdır köyünü ziyaret eden Çalışkan, köyde elektrik, su sorunu ve asfalt yapımı ve elektrik sorunu gibi eksiklikler olduğunu ve bu eksikliklerin en kısa sürede tamamlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

153 köyün tamamını ziyaret edeceğini söyleyen Milletvekili Çalışkan gece gündüz çalışarak 'memleketin gidilmedik yerini bırakmayacağız' dedi.

İstek parça yüzünden düğün kana bulandı İstek parça yüzünden düğün kana bulandı

Whatsapp Görsel 2024 06 28 Saat 19.14.41 D0714F81Whatsapp Görsel 2024 06 28 Saat 19.14.39 23Eecb8F

Kaynak: HABER MERKEZİ