AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekilleri ve İl Başkanından müjde: İzmir-Nevşehir uçuşları başlıyor Milletvekilleri ve İl Başkanından müjde: İzmir-Nevşehir uçuşları başlıyor

Yusuf Ziya Yılmaz’ı AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Feralan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve partililer karşıladı.

Bir süre İl Başkanı Aygün ve yönetim ile görüşen Yılmaz ardından partililerle bir araya geldi.

“31 MART SEÇİMLERİNİN SONUÇLARINDAN MEMNUN OLMADIK

31 Mart seçimlerinden memnun olmadıklarını söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, bundan sonraki süreçte yapılacak olan stratejileri belirlemek üzere toplantılar yaptıklarını belirtti.

“31 Mart seçimlerinin sonuçlarından tabii ki memnun olmadık. Daha iyi sonuçlar almalıydık.” diye konuşan Yılmaz, “Nevşehir'imizde de, ilçelerimizde de, merkezimizde de seçimin sonuçları itibariyle beklediğimiz sonuçları alamadığımız bir gerçek. Ama bu bizim milletimizin tercihi. Burada milletimizin sandıkta bize ifade etmek istediği bir gerçek var. Biz bu gerçeği gördük.” diye konuştu.

HEPİMİZ EKSİĞİMİZİ KENDİMİZİ BİREYSEL OLARAK AYNAYA DÖNÜP BAKACAĞIZ”

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepimizin belki eksiği var. Hepimiz eksiğimizi kendimizi bireysel olarak aynaya dönüp bakacağız. Diyeceğiz ki acaba ben ne yapıyorum? Yani benim siyasetime olan katkımın yetersizliğiyle ilgili benim hangi eksikliğim var? Bu sonuçta benim acaba bu olumsuzlukta benim giderebileceğim bir şey var mı diye. Bu soruyu kendimize sorarak, kendimizde bir eksiklik bularak bu eksikliği ortadan kaldırdığımız zaman topyekûn eksikliği ortadan kaldırırız diye düşünüyorum. Tam tersine eğer biz bir başka arkadaşımızın eksiklikleriyle ilgili bir çetele tutarsak ve bu çeteleyi de bir başka arkadaşımızın kırılmasına ve incinmesine sebep olacak boyuta getirirsek, Allah esirgesin, birliğimize, beraberliğimize zarar vermiş olmaktan öteye hiçbir yere gitmeyiz.”

“İLK TALİMATIM PARTİYE KÜSENLERİ YENİDEN KAZANDIRMAK”

Aygün de, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı olarak dertlerinin samimiyet, istişare ve vefa ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sırtından yük alabilmek olduğunu söyledi.

İl başkanı olarak göreve başladığında ilk talimatının partiye küsenleri yeniden kazandırmaya yönelik olduğunu aktaran Başkan Aygün, “Birkaç parti hatırası olan arkadaştan 2002’den bu yana partimizde görev almış varsa ve bunlardan bir şekilde partimize kırılmış, küsmüş, başka partiye oy vermek zorunda kalmış fakat gönlü hala bizde olan arkadaşların listesini istedim. Fırsat buldukça hiç ayırt etmeden rastgele arıyorum. Daha aradığım bir kişi de ben partiye küsüm, kırıldım demedi. Sesindeki o heyecan ile ‘Başkanım ne zaman isterseniz geliriz’ diyorlar hala.” dedi.

Amaçlarının küskünlükleri, kırgınlıkları bitirmek, partiye yeniden enerji kazandırmak, motivasyonu artırmak ve birlik, beraberlik içerisinde AK Parti Nevşehir'i yeniden rekorlar listesine yazdırmak olduğunu belirten Aygün, “Bu noktada hepimiz birlikte çalışacağız. Hepimiz birlikte gayret edeceğiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızın sırtından bir nebze de olsun Nevşehir'de yük alacağız.” şeklinde konuştu.

Whatsapp Image 2024 10 03 At 12.20.17 (1)Whatsapp Image 2024 10 03 At 12.20.17 (2)

Muhabir: MEHMET GÜNAY - RAVZA NUR BAYDEMİR