Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti.

Pazarcı esnafının sorunlarını bildiklerini dile getiren Başkan Zeyrek, hayata geçirilmesi planlanan yeni pazaryeri projeleri ile ilgili bilgiler aktardı.

NEVŞEHİR 2009’DA ÇOCUK EMZİRME ÜNİTESİ OLAN KAPALI PAZARYERİ YAPTI”

Pazaryerleri konusunda çok geri kalındığını dile getiren Oda Başkanı Destan Bulgay, “Belki Manisa’nın nüfusu arttı ama özellikle kendi sektörümüzle ile ilgili Türkiye’nin daha küçük şehirlerinden bile gerideyiz. Nevşehir 2009’da çocuk emzirme ünitesi olan kapalı pazaryeri yapmışken biz hala üzerimize yağmur yağmasın diye, nasıl korunuruz diye düşünüyoruz. Kadın tuvaleti yok. Bugüne kadar düşünülmemiş ama sizle beraber inşallah bunları yapacağız” dedi.

Kapadokya’da görsel şölen tekrar başladı Kapadokya’da görsel şölen tekrar başladı

BAŞKAN ZEYREK PAZARYERİ PROJESİNİ ANLATTI

Manisalılara mahcup etmemek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Başkan Ferdi Zeyrek ise, “Görevimiz başlayalı yaklaşık 2 aylık bir süre oldu. Sizlerin de sorunlarını biliyoruz. Seçim döneminde birlikteydik, her şeyden önce kaç yıllardır birlikteyiz. İnşallah en kısa sürede sorunları çözeceğiz” dedi. Ziyarette hayata geçirilmesi planlanan yeni pazaryeri projeleri ile ilgili de görüşmelerde bulunuldu. Eski garajın olduğu bölgede kapalı pazaryeri yapma hedefinin olduğunu kaydeden Başkan Ferdi Zeyrek, “Sizin de öngörünüz doğrultusunda altı otopark, üstü pazaryeri ve ortada meydanı olacak. Bir de Atatürk ortaokulu tarafına da bir tane kültür merkezi projemiz var. Umarım en kısa sürede hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 30 At 14.11.41

Kaynak: İHA