Yaşam

Makine mühendislerine şilt takdim edildi

TMMO Kayseri Şubesine bağlı Nevşehir temsilciliği, tarafından  mesleğinde 25, 30, 35, 40 ve 45. yıllarını tamamlayan makine mühendislerine meslek onur şilti takdim etti.

Abone Ol

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMO) Kayseri Şubesi Nevşehir Temsilciliğinin düzenlediği Makine Mühendisleri onur gecesine, TMMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman Varol, Nevşehir emsilcisi Avni Duru, yönetim kurulu üyeleri ile kamu ve özel sektörde görev yapan makine mühendisleri katıldı.

Onur gecesinin açılışında Nevşehir temsilcisi Duru, Makine Mühendisliğine katkı sağlayan büyüklerini bu tip organizasyonlarda görmekten dolayı mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Duru, böylesine onurlu bir mesleğe ciddi katkılar sağlayan makine mühendislerini de onurlandırmanın kendileri açısından da bir gurur vesilesi olacağını belirtti.

Törende konuşan Kayseri Şube Başkanı Varol da gerek Kayseri ve gerekse şube olarak temsilcilikler vasıtasıyla hizmet verdikleri 5 şehirde 3 bin 500’ü aşkın mühendisinin özel sektör veya kamu sektöründe istihdamlarının sağlandığını belirtti.

Şube yönetimi olarak eğitim çalışmalarının yanı sıra gerek kanun ve gerekse de yönetmeliklerce verilen yetkilere uygun bir şekilde faaliyetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Varol, böylesine önemli bir mesleğe ömürlerini veren büyüklerinin de hiç zaman zaman unutulmayacağını aktardı.

Kamu ve özel sektörde 25, 30, 35, 40 ve 45 yıldan beri hizmet sunan makine mühendislerine meslek onur şilti törenle takdim edildi.