Yapılan LGS sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Önügören, resmi olmayan sonuçlara göre tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.liği elde etti.

Geleneğin bozulmadığını, başarının isminin yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olduğunu belirte, Kurum Müdürü Ahmet Ünal,  “Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 63 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir. Öğrencilerimizi LGS sınavlarına hazırlayan fedakâr öğretmenlerimize, bizlere desteklerini esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi kutluyor, bundan sonraki öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret Rektör Aktekin’den Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş’a ziyaret

Whatsapp Image 2024 06 03 At 13.13.07Whatsapp Image 2024 06 03 At 13.13.06 (1)

Kaynak: BÜLTEN