Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen turnuvalar, gençler arasında büyük bir heyecan ve coşku yaşattı.

Fenerbahçe'de futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri yapılıyor Fenerbahçe'de futbolcuların yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri yapılıyor

Satranç, masa tenisi, futbol ve voleybol branşlarında gerçekleştirilen müsabakalar, sporun birleştirici gücünü sergileyerek gençleri dostane rekabet içinde bir araya getirdi.

Kız ve erkek öğrenci yurtlarında kalan gençler, turnuvalarda üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele etti. Her branşta çekişmeli geçen müsabakalarda öne çıkan yetenekli gençler, gösterdikleri performansla izleyicilerin dikkatini çekti.

Turnuvaların sonunda satranç, masa tenisi, futbol ve voleybol dallarında dereceye giren gençler, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreniyle onurlandırıldı.

Dereceye giren gençler, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan bölge ve Türkiye finallerinde Nevşehir’i temsil etme şansı elde etti. Bu önemli aşama, genç sporcuların yeteneklerini daha geniş bir platformda sergileme ve ulusal başarılar elde etme fırsatı sunacak.

gdqealkwoaagyelgdlw023w8aat4aegdlovqewcaagsijgdlsczyxqaeg9kd

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR