Kapadokya Üniversitesi

KÜN'de yapılan konferansa yoğun katılım

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ve Donau Krems Üniversitesi (Avusturya) iş birliğiyle gerçekleştirilen “2nd Transdisciplinarity Conference” 2. Disiplinlerötesilik Konferansı yoğun ilgi gördü.

Abone Ol

KÜN İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinin ev sahipliğinde ve Donau Krems Üniversitesi ( Avusturya) iş birliğiyle gerçekleştirilen “2nd Transdisciplinarity Conference” 2. Disiplinlerötesilik Konferansı, çoğunluğu uluslararası olmak üzere geniş bir coğrafyadan gelen katılımcı kitlesinin yoğun ilgisiyle Mustafapaşa Yerleşkesi Oktay Sinanoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ayrıca Donau Krems ve Graz Üniversitesi kampüslerinden de eş zamanlı çevrim içi katılım sağlandı.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şafak Oğuz ve Donau Krems Üniversitesi İşletme ve Küreselleşme Fakültesi Dekanı Prof. Gerald Steiner'in açılış konuşmalarıyla başlayan ve iki gün boyunca çalışma gruplarıyla devam eden konferans, katılımcılarına hem zengin içerik hem de geniş akademik kapsam sunan programıyla dikkat çekti.

Konferansa üniversite öğretim üyelerinin yanı sıra Türkiye, ABD, Avusturya, Almanya, Hindistan, Japonya, İsviçre başta olmak üzere çok sayıda ülkeden akademisyen katıldı.