Nevşehir Haberleri

Kızılay Nevşehir Şubesi kurbanda Türkiye birincisi oldu

Türk Kızılay 2024 Yılı Vekaleten Kurban Kampanyası'nda Türk Kızılay Nevşehir Şubesi 81 il arasında Türkiye birincisi oldu.

Abone Ol

Türk Kızılay 2024 Yılı Vekaleten Kurban Kampanyası'nda Türk Kızılay Nevşehir Şubesine verilen hedefi yüzde 800 geçerek tamamladı.

Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek yaptığı açıklamada ; "15 Haziran 2024 arife günündeyiz. Türk Kızılay Kurban Kampanyasının sonuna geldik. 1 aylık kampanya süreci sonunda 81 il arasında kendimize verilen hedefi yüzde 800 geçerek Türkiye birincisi olduk. Bu süreçte kampanyamıza ilk olarak Valimiz Sayın Ali Fidan beyden aldığımız kurban ile başladık. Daha sonra Süleyman Özgün vekilimiz ve Emre Çalışkan vekilimizle devam ettik. Burada ismini sayamayacağımız yüzlerce Nevşehirli hayırseverimizin Yurtiçi, Yurtdışı ve Filistin/Gazze bağışları sayesinde kampanyamızı bugün tamamlıyoruz.

Yönetim kurulumuza, Kızılay kadın ile Genç Kızılay gönüllülerimize ve çalışanlarımıza bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum, Allah yapılan kurban bağışlarınızı kabul etsin. Hepiniz sağ olun var olun. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı Mübarek Olsun" ifadesinde bulundu.