Kemikkıran sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 3 buçuk yıllık il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Nevşehir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon Nevşehir’de uyuşturucu tacirlerine operasyon

Kemikkıran yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “21 Şubat 2021 tarihinde yapılan kongre ile görevi devraldığım, büyük bir onur ile ifa ettiğim AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum.

Görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda, Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından bana tevdi edilen görev ile bundan sonraki süreçte partimize ve milletimize Genel Merkez Teşkilatında hizmet etmeye devam edeceğim.

Bizlere bu kutlu yolda görev tevdi ederek hizmet etme imkânını sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a medyunu şükranlarımızı arz ediyorum.

Görev sürem boyunca her daim güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Köse’ye, İl Koordinatörlerimiz Sn. Ekrem Görçeker, Sn. Melek Şimşek ve Sn. Selman Oğuzhan Eser’e teşekkür ediyorum.

Beraber yol yürüdüğümüz tüm teşkilat mensuplarına, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza yine her zaman yanımızda olan Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, vakıflarımıza, derneklerimize, oda ve sendika temsilcilerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve Nevşehirli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunarım.

Türkiye Yüzyılı’nın inşası için aynı iştiyakla Davam ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olmaya durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğim. Sizlere en kalbi sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum. Allah’a emanet olun.”

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR