Nevşehir Haberleri

Karapınar'da 25 milyon liralık dev yatırımın çalışmaları devam ediyor

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Karapınar’da yapımı devam eden ilkokul inşaatında incelemelerde bulundu.

Abone Ol

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım ve Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ile birlikte Karapınar’da yapımı devam eden 25 milyon TL'lik dev yatırımı ziyaret etti.

Birlikte yapımı devam eden 25 milyon TL yatırım bedelli 12 derslik olarak planlanan Karapınar İlkokulunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Yazıcı ve Güneş, inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Güneş ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Karapınar beldemiz özellikle eğitim ve öğretim konusunda bizim dönemimizde adeta şahlanış yaşadı. Bunun en önemli göstergesi de uzun süre yapımı için uğraş verdiğimiz ve 25 milyon TL yatırım bedeli olan 12 derslikli bu ilkokulumuz olacak. Nasip olursa önünüzdeki eğitim ve öğretim sezonuna okulumuzu açmış olacağız.

Bu süreçte Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün bize büyük destekleri oldu. Bu anlamda Sayın Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Yazıcı, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Semih Kırım ve değerli ekiplerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Karapınar beldemizde bundan sonraki dönemde biz belediyede olduğumuz sürece eğitim ve öğretime yatırıma aralıksız devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz ile yine yakın çalışmaya devam edeceğiz." dedi.