Kapadokya bölgesinin büyüsünde çekilen Siyah Kapl dizisi 19 Eylül Perşembe günü izleyicileri ile buluşacak. Dizinin kilit ismi Ece Uslu (Sumru) rolüyle ailesini büyük bir kaosa sürükleyecek.

Türk Dünyası 9. Belgesel Film Festivali’ne 300 film müracaat etti Türk Dünyası 9. Belgesel Film Festivali’ne 300 film müracaat etti

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un üstlendiği dizide Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden biri olan Şansalanlar’ın gizem ve entrika dolu hayatlarına şahit olacak.

Aşkın ateşiyle yanacak, intikamın gölgesinde kalacak ve tutkunun doruklarına çıkacak Siyah Kalp dizisi 19 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da Show Tv’de izleyicileri ile buluşacak.

SİYAH KALP DİZİSİNİN KONUSU

Sumru’nun, Samet Şansalan (Burak Sergen) ile toz pembe gibi görünen hayatının arkasında acı gerçekler yatıyor. Sırlarla dolu geçmişi, yıllar önce terk ettiği ikizlerinin Kapadokya’ya gelmesiyle gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. İntikam ateşiyle kapısına dayanan çocuklarını görmezden gelen Sumru’nun yeni mücadelesi ise böyle başlıyor. Sumru ve etrafında yaşanacaklar ile Şansalan ailesi dönüşü olmayan bir kaosun içine sürüklenecek.

SİYAH KALP OYUNCU KADROSU

Siyah Kalp’in oyuncu kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan),  Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

G W3Rd Z K X A A A Xv X YG W3X Wda Wo A A7 Aj DG Wydb M E W4 A A7V I2G W3Rdg7 X Q A A Dgc3G Wydb M F Xg A A9U H4

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ