Yaşam

Kapadokya Hill Hotel 5. kez en beğenilen oteller listesinde

Otelpuan.com 2024 yılı en iyi 100 otel kazananları açıkladı. Bu sıralamaya Kapadokya Bölgesi’nde üst üste 5. kez bu ödüle layık görülen tek otel Kapadokya Hill Hotel & Spa başarısının haklı gururunu yaşıyor.

Abone Ol

Türkiye'nin önde gelen otel değerlendirme platformu Otelpuan.com, 2024 yılı için en iyi 100 oteli açıkladı.

Misafir memnuniyetini en ön planda tutan ve başarıyı kendine hedef edinen Kapadokya Hill Hotel & Spa, bu prestijli listede yer almayı 5. kez başardı.

Otelpuan.com'un doğrulanmış misafir görüşlerine dayanan bu ödül, Kapadokya Hill Hotel & Spa'nın kaliteli hizmet anlayışını ve misafirlerine sunduğu benzersiz deneyimi yansıtıyor.

Sunulan hizmetler çevresinde büyük beğeni toplayan otelin Genel Müdürü Mustafa Ertaş, “5 yıl üst üste Otelpuan tarafından yapılan değerlendirmede, misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutarak ilk 100 otel arasında yer almanın gururunu yaşayarak bu ödülü kazandık.” açıklamasını yaptı.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş da, “Son 5 yıldır üst üste aldığımız bu ödül, kuruluşumuzdan bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutma çabamızın bir göstergesidir. Bu başarının ardında yatan emekleri ve destekleri için tüm ekibimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Kapadokya Hill Otel, sunduğu kaliteli hizmetler ve eşsiz konumuyla misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor.