Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Opet Petrolcülük A.Ş. iş birliğinde hayata geçirilen bir sosyal sorumluluk projesi olan Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi, öğrenci, öğretmen, okul yönetimleri, destek personeli ve velilerde temizlik ve hijyen konusunda farkındalığı artırarak okul ve çevresinde kültürel bir dönüşüm sağlamayı amaçlıyor.

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması ile kültürel mirası ve bu miras içerisinde yer alan ünlü halk bilgesi, nüktedan Nasreddin Hoca’yı daha geniş kitlelere tanıtmak, ilkokul düzeyindeki öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, estetik duyum, sahne sanatı beğenilerini geliştirmek, Nasreddin Hoca’nın her bir fıkrasındaki hikmetlerini anlamalarını sağlamak hedefleniyor.

Atatürk İlkokulu, “Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar" ve  "8. Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma” yarışmalarında ilçe birincisi oldu.

Başkan Kalay’dan Rektör Aktekin’e ziyaret Başkan Kalay’dan Rektör Aktekin’e ziyaret

Kalaba Atatürk İlkokulu Müdürü Mehmet Gencer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Okulumuzda oluşturduğumuz aile ortamı, kurum kültürü, birlik ve beraberlik ruhu sayesinde şu ana kadar sonuçlanan yarışmalarda 8 ilçe birinciliği ve bir tane il birinciliği kazandık. İki yarışma da şu anda İl Millî Eğitim Müdürlüğünde il birinciliği için yarışıyor. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 06 04 At 16.03.14

Kaynak: HABER MERKEZİ