Nevşehir'de yürütülen tüm hizmet alanlarında kalite iyileştirme sürecinde rehberlik olması amacıyla civar illerdeki hizmeti ve kuruluşları yerinde görmek, tecrübe paylaşımı yapmak üzere, İl Müdürü Halit Açar'ın refakatinde Nevşehir Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü (ÇEKOM) Müdür Vekili Ramazan Gülhan, Sosyal Çalışmacı Alp Şahin ve beraberindekiler Kayseri’de ziyaretlerde bulundu.
Açar ve beraberindekiler Kayseri İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri Şubesi, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şubesi, ÇEKOM, Çocuk Evleri Sitesi, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM, Kadın Konukevi ve Sosyal Hizmet Merkezini ziyaret etti.
Açar sıcak misafirperverlikleri ve mesleki paylaşımları nedeniyle Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.