İl Başkanı Aygün AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve üyeleriyle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Burada konuşan Aygün, kadınların toplumsal hayatta daha güçlü bir şekilde yer almasının, partinin ve ülkenin geleceği açısından ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahit olduklarını belirtti.

Aygün konuşmasını şöyle sürdürdü, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kadınlara verilen değer ve destek her geçen gün daha da artıyor. Eğitimde, iş dünyasında, siyasette ve ailede kadının rolünün güçlenmesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonunun en önemli temellerinden birini oluşturuyor. Bugün kadınlarımız, hem ailelerini hem de ülkemizin geleceğini inşa eden birer mihenk taşıdır.  Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda, kadınlarımızın başarılarıyla her alanda Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır. Bizler de Nevşehir’de kadınlarımızın her daim yanında olacak, onların emeğini ve azmini her platformda desteklemeye devam edeceğiz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu verimli toplantı vesilesiyle, Kadın Kolları Başkanımız Elife Çelebi’ye, kadın kollarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlikte nice güzel projelere ve başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır.”

Duygu Kannıcı Basketbol Akademisi başladı Duygu Kannıcı Basketbol Akademisi başladı

G Z D1 Ui4 X Q A I12M G

Muhabir: MEHMET GÜNAY