İBB tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Serçeşme Hünkâr Hacı Bektaş Veli Festivali, 11-13 Ekim tarihleri arasında İstanbullularla buluşuyor.

10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu düzenlendi 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Koşusu düzenlendi

Toplumsal dayanışmayı, kültürel mirası ve sanatın birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla düzenlenen Hünkâr Hacı Bektaş Veli Festivali’nde Hacıbektaş Belediyesi de tanıtım standı açtı.

Hacıbektaş Belediyesi ekibi, gerçekleştirilen festivalde Hacı Bektaş Veli’nin öğretilerini anlatmak amacıyla stantta görev alıyor.

Ekipler, standa gelen vatandaşlara Hacı Bektaş Veli’nin öğreti ve kültürünü anlatarak, kitap ve broşürlerle tanıtıyor.

Sosyal medya hesabından festival ile ilgili paylaşımda bulunan Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Kaim, vatandaşların Hacıbektaş Belediyesinin stantına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek, “İstanbul'da düzenlenen 3.Serçeşme Hünkar Hacı Bektaş Veli Anma Etkinliği kapsamında tanıtım standımızı açtık. Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'na ve tüm emeği geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi personelinde teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR