Uyuşturucu Haberleri

Uyuşturucu haberleri ve güncel Uyuşturucu gelişmeleri, Uyuşturucu ile ilgili tüm video, Uyuşturucu fotoğrafları ve Uyuşturucu haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Asayiş-Suç

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucudan 17 kişi gözaltına alındı.

Asayiş-Suç

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Nevşehir’in de aralarında bulunduğu 47 ilde düzenlenen "Narkoçelik-23" operasyonlarında 445 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Asayiş-Suç

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda yolcu otobüsü ile kente uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen şahıs yakalandı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Asayiş-Suç

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucudan 17 kişi gözaltına alındı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ticareti yapan 2 zanlı yakalandı. 2 Kilogram 173 gram skung...

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülşehir’de şahsın üzerinde ve eşyalarında arama yaptı. Arama sonucunda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucudan 36 kişi gözaltına alındı. 2 zanlı ise tutuklandı.

Gülşehir

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 3 şahsın üzerinde ve araçta yaptığı arama sonucunda çeşitli uyuşturucu madde ve kurusıkı tabanca ele...

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, JASAT, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş-Suç

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 1zanlı tutuklandı. Çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi.