Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Ürgüp

Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından Miraç Kandili programı düzenlenecek.

Yaşam

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, yazar ve eğitimci Alev Alatlı için taziye mesajı yayımladı.

Ürgüp

Ürgüp Müftülüğü, 6 Şubat depreminin birinci yılında 6 Şubat Depremi Anma ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Programı düzenleyecek.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi ilçedeki öğrenci ve mezun adayların Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru ücretini karşılayacak.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi tarafından, 6 Şubat Depremlerinin 1. Yıldönümü ve Miraç Kandili Özel programı dolayısıyla düzenlenecek.

Ürgüp

MHP’nin Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu.

Ürgüp

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince tütün ve alkollü içecek koordinasyon...

Siyaset

CHP Ürgüp Belediye başkan adayı Ali Ertuğrul Bul, Ürgüp için vaat ettiği belediyecilik anlayışını açıklayan seçim bildirgesini yayınladı.

Yaşam

Ürgüp Ziraat Odası mazot ve gübre desteği icmallerinin askıya çıkarıldığını, itirazların 26 Ocak’a kadar yapılabileceğini duyurdu.

Asayiş-Suç

İstanbul’da yağma olayına karışan şüpheli Ürgüp’te yakalandı.

Ürgüp

Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından üç ayların habercisi Regaip Gecesi’ne özel ilçedeki Musalla Cami'inde Regaip Kandili programı düzenlendi.