Tübitak Haberleri

tübitak haberleri ve güncel tübitak gelişmeleri, tübitak ile ilgili tüm video, tübitak fotoğrafları ve tübitak haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) öğrencilerinin TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından...

Eğitim

Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinden iki proje 18.TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında dereceye girdi.

Yaşam

Türk Eğitim Sen (TES) Nevşehir heyeti fen lisesinin TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nı ziyaret ederek, tebrik etti.

Yaşam

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesinde “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi”nin açılışını yaptı.

Yaşam

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesindeki "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi"ni ziyaret etti.

Eğitim

Lise öğrencileri hazırladıkları projeleri TÜBİTAK 4006 bilim fuarı sergisinde ziyaretçilerine sundu.

Eğitim

''18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması'' 22- 25 Nisan tarihleri arasında Kayseri'de yapıldı.

Eğitim

Altınyıldız İlköğretim Kurumu Ortaokul öğrencileri, 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması Türkiye Finalleri için ter döküyor.

Eğitim

Nevşehir’de bulunan 14 okul 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na başvuru yaptı.

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğretim üyesinin araştırmacı olarak katıldığı proje, TÜBİTAK desteği aldı.

Eğitim

Nevşehir Hüseyin Avni İncekara Fen Lisesi öğrencileri, "TÜBİTAK 2204-A Liseler Arası Araştırma Yarışmaları"na katılmak için okul ortamında geleneksel hamur mayası...

NEVÜ

NEVÜ’de görev yapan akademik personele yönelik “TÜBİTAK Ulusal Destek Programları kapsamında olan 1001,1002 ve 3005’ destekleri için destek miktarları, başvuru...