Şehit Haberleri

Şehit haberleri ve güncel Şehit gelişmeleri, Şehit ile ilgili tüm video, Şehit fotoğrafları ve Şehit haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir astsubayın şehit olduğunu duyurdu.

Yaşam

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan SF-260D tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğradığını,...

Yaşam

Nevşehir Valisi Ali Fidan, şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan,  şehit Toktaş’ın Boğaz köyündeki ailesini ziyaret etti.

Yaşam

Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın cenazesi memleketi Nevşehir’de törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş, Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Gülşehir’de 2018 yılında Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Şahin Kaya için anma programı düzenlendi.

Yaşam

Nevşehir’de Irak'ın kuzeyinde terör örgütünce yapılan saldırı sonrasında şehit olan askerler ve Gazze’de şehit olan Müslümanlar için mevlit programı düzenlenecek.

Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Yaşam

2016 yılında Diyarbakır' da teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Polis Memuru Semih Turgut, şehadetinin 7. yıl dönümüne mezarı başında anıldı.