Savran Haberleri

Savran haberleri ve güncel Savran gelişmeleri, Savran ile ilgili tüm video, Savran fotoğrafları ve Savran haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın annesi Güler Kemikkıran...

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, hafta sonu İbrahim Paşa Mahallesi ve Güzelyurt Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Savran, hafta sonu saha incelemelerini sürdürürken çeşitli işyeri açılışlarına katılarak esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Karasoku Mahallesi ve Kapucubaşı Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Yaşam

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, SMA hastası Nazlı Nisanur için çağrıda bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda basın toplantısı yaparak Nevşehir Belediyespor ile ilgili açıklamalarda...

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenleyerek otopark sorunu hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, 31 Mart 2024'teki yapılacak olan yerel seçimde tekrar aday adayı olacağını açıkladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonunda basın toplantısı yaparak GES projesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Kuzey-Batı Çevre Yolu Projesi’nin 2024 Yılı Yatım Programı’na alınmasını beklediklerini söyledi.

ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’da katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, sanayi esnaflarıyla buluştu.