Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Derinkuyu

Nevşehir Derinkuyu ilçesinde 2024 yılı kabak çekim fiyatı yapılan toplantı sonrası belli oldu.

Nevşehir Zübeyde Hanım Caddesi'nde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın imzası ile Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu emniyet personeline başarı belgelerini takdim etti.

Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri, Tarımsal Üretim desteklemeleri ile ilgili bölgede üretim yapan çiftçilere bilgilendirmede bulundu.

Nevşehir’in de aralarında bulunduğu, Antalya merkezli sürdürülen forex dolandırıcılığı soruşturması kapsamında 30 ilde gözaltına alınan 133 zanlıdan 79'u tutuklandı.

Zayıflama ve adet görememe şikâyeti ile doktora başvuran genç kızın midesinden ve bağırsağından çıkan şoke etti.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nden kullandığı mikrokredi ile kendi işini kuran Pınar Keçeci, ticaret hayatını büyütmeye devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, AK Parti İl Gençlik Kolları ile toplantı gerçekleştirdi.

Kozaklı

Kozaklı Kaymakamı Yasin Gürkan, Kozaklı Karasenir köyünde bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret ederek, yerinde incelemede bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü...

Nevşehir kız ve erkek öğrenci yurtlarında kalan öğrenciler, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti