Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerin çalışma aşamaları hakkında Ürgüplüleri bilgilendirdi.

Nevşehir Çat kasabasında tespit edilen izinsiz yapılar belediye ekiplerince yıkılmaya başladı.

Nevşehir merkezde bulunan ünlü kahve zinciri şubesinin camını kırarak içeri giren bir kişi, içeride bulunan masaları dağıttı.

Nevşehir Fevzi Çakmak Caddesi, meteoroloji önünde meydana gelen trafik kazasında otomobilde bulunan bir kişi yaralandı.

Nevşehir’de polis son yılların en büyük dolandırıcılık operasyonlarından birine imza attı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, ile Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına atanan Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel

Nevşehir'de "Yılın Ahisi" seçilen 72 yaşındaki terzi Şammas Bayar, geleneksel ve modern tasarımlarıyla 60 yıldır mesleğini sürdürmeye devam ediyor.

Nevşehir'de Hacıbektaş Ziraat Odası içerisinden gelen tabanca sesi nedeniyle harekete geçen ekipler, 2 çocuk babası genel sekreterin cansız bedeniyle karşılaştı.

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğretim üyeleri ve öğrencilerle ilçede destinasyon incelemesinde bulundu.

Nevşehir genelinde bugün yüksek gerilim çalışmaları ve şebeke bakımı nedeniyle çeşitli bölgelerde geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Nevşehir’in de aralarında bulunduğu 58 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik mali suç örgütlerine düzenlenen "Kuyu-28" operasyonlarında...

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen “İş Dünyası İstişare...