Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir İl Özel İdaresi, haftanın her günü, günün her saati saha çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Ahilik Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Nevşehir’de yakıtı biten otomobil, bir başka otomobil tarafından çekilmek yerine, itilerek petrole kadar götürüldü.

Nevşehir’de hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, merakla beklenen sanayi dükkânları proje ihalesinin yapılacağını duyurdu.

Nevşehir'de otomobil alım satımı yapan bir vatandaşın satmak için ilana koyduğu hasarlı aracının fotoğraflarını alan dolandırıcılar, aracın parçalarını satışa çıkartarak...

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği (AKUB) tarafından “Doğada Gece Yürüyorum” etkinliği gerçekleştirildi.

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

23-30 Eylül Haftası boyunca düzenlenecek olan “Ulusal Herkes İçin Spor ve Sağlık Günleri” Nevşehir’inde aralarında bulunduğu 81 ilde gerçekleştirilecek.

Nevşehir’de bir öğrenci servisi bakım yapıldığı sırada alev aldı. Alevlere teslim olan öğrenci servisi kullanılamaz hale geldi.

Ürgüp Ziraat Odası Tarım Danışmanı Emre Yeşil, domateste meydana gelen kedi yüzü - çatlama hakkında bilgilendirmede bulundu.

Güncel

Fotoğraf duayenlerinden İlyas Göçmen ve fotoğraf sanatçısı, oyuncu Barış Kerim Cesur 12-19 Eylül arasında objektiflerini Karaman’a çevirdi.