Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü tarafından Nevşehir Gazi Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Doğal ve Kültürel...

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Language CommUnity Kulübü “Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı” kapsamında Türkiye'nin tarihî ve kültürel zenginlikleriyle dolu...

Tarım

Nevşehir’de 981 adet bitkisel üretime yönelik ve 475 adet hayvansal üretime yönelik işletme olmak üzere toplamda 1456 adet işletme ile...

Yaşam

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde şehit olan Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın ailesine taziye ziyaretinden bulundu.

Spor

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Sporcusu Nazım Enes Aktürk, Bulgaristan’da düzenlenen düzenlenen 11th Swimming Talent Cup Müsabakasına katıldı.

Yaşam

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Nevşehir Şubesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen "İl Eğitim Şûrâsı" sona erdi.

Güncel

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek şehir merkezinde bulunan çeşitli okullardaki öğrencilere ikramlarda bulundu.

Güncel

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş, Pençe Kilit Harekât Bölgesi'nde görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu şehit oldu.

Nevşehir genelinde etkili olan sağanak yağışın sele neden olduğu Nevşehir- Acıgöl yolunda İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarına başladı.

Nevşehir’de etkili olan şiddetli yağışlar, şehir merkezini olduğu kadar Nevşehir-Acıgöl Karayolunu da olumsuz yönde etkiledi.