Nevşehir belediyespor Haberleri

nevşehir belediyespor haberleri ve güncel nevşehir belediyespor gelişmeleri, nevşehir belediyespor ile ilgili tüm video, nevşehir belediyespor fotoğrafları ve nevşehir belediyespor haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, Sebat Gençlikspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Yaşam

Nevşehir Belediyespor’un yeni başkanı Taner Demir, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret etti.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, kendi evinde Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya geldi.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, yarın kendi evinde Sebat Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek.

Nevşehirli iş insanı Doğan Özdemir, Nevşehir Belediyespor futbolcularını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Nevşehir Belediyespor’un yeni başkanı iş insanı Taner Demir oldu.

Nevşehirli iş insanı Muhammet Şahin, Nevşehir Belediyespor futbolcularını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Türkiye 3. Lig 4. Grup’ta yer alan Nevşehir Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Sebat Gençlikspor karşılaşması için hazırlıklara başladı.

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir, Nevşehir Belediyespor - Çankaya FK  karşılaşmasını değerlendirdi.

Sezonun 13’üncü haftasında Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü’ne konuk olan Nevşehir Belediyespor sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Güneş Holding Çankaya Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.