Kapadokya Haberleri

Kapadokya haberleri ve güncel Kapadokya gelişmeleri, Kapadokya ile ilgili tüm video, Kapadokya fotoğrafları ve Kapadokya haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Kapadokya

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesi, gece saatlerinde yağan kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.

Kapadokya

Kapadokya, beyaz bir gelinliği andıran kar taneleriyle kaplanarak, her zaman olduğu gibi bir masal diyarına dönüştü.

Kapadokya

Kapadokya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 gündür yapılamayan sıcak hava balon turu, bu sabah turistlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kapadokya

Ailesi ile birlikte Trabzon’dan Kapadokya bölgesini gezmeye gelen görme engelli Sümeyra Aşkar, Kapadokya’yı yeşillikler ve ağaçlar içinde hayal ettiğini söyledi.

Yaşam

Kapadokya’nın alt ölçekli nazım, uygulama ve mevzi imarıyla ilgili gelecekte izlenecek yol ile ilgili toplantı yapıldı.

Yaşam

Kapadokya bölgesinin en çok beğenilen aktivitelerinden sıcak hava balon turları, zaman zaman hızını artıran rüzgar nedeniyle 5 gündür gerçekleştirilemiyor.

Bugüne kadar 20 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan mizah programı "Meksika Açmazı", film olarak 17 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Kapadokya

Dünya sıcak hava balonculuğunun merkezi kabul edilen Kapadokya'da, Avrupa Birliği'nce (AB) finanse edilen projeyle 30'u kadın 40 genç balon pilotluğu...

Yaşam

Nevşehir'de İHH gönüllüleri, ATV arazi araçlarıyla Filistin'e destek turu yaptı.

Yaşam

​​​​​​​Kapadokya'da sıcak hava balonları, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla Türk bayrağı ve Atatürk posterleriyle uçtu.

Yaşam

Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Kapadokya SİFED) Başkanı Habibe Beşer, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85’inci yıl dönümü nedeniyle...

Kapadokya

Kapadokya'da, bu yılın ocak-ekim döneminde ağırlanan 4 milyon 256 bin 129 yerli ve yabancı turistle tüm zamanların rekoru kırıldı.