Hacıbektaş Haberleri

Hacıbektaş haberleri ve güncel Hacıbektaş gelişmeleri, Hacıbektaş ile ilgili tüm video, Hacıbektaş fotoğrafları ve Hacıbektaş haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Valisi Ali Fidan, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 104'üncü yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Yaşam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Atatürk'ün Hacıbektaş’a gelişinin 104’üncü yıldönümü dolayısıyla ilçeye yapacağı ziyaretin ayrıntıları belli oldu.

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO) öğrencileri, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Atatürk’ün Hacıbektaş’a gelişinin 104.yılı Anma Etkinleri kapsamında Hacıbektaş’a geliyor.

Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Avusturya Derneği iş birliğinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere elde edilen nohutların bir kısmı Adıyamanlı depremzedelere...

Yaşam

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, belediye başkanı olarak seçildiği günden bu yana ilçede yaptığı çalışmaları anlattı.

AK Parti Hacıbektaş Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Hasan Balcan mazbatasını aldı.

CHP’de 21 Kasım’da başlayan aday adaylık için başvurular devam ediyor.

Hacıbektaş’ta Türk Kızılay ilçe şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Hacıbektaş Belediyesi ekipleri ilçede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Hacıbektaş Belediyesi, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerine vize haftası boyunca ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.