Başkan Arı Haberleri

Başkan Arı haberleri ve güncel Başkan Arı gelişmeleri, Başkan Arı ile ilgili tüm video, Başkan Arı fotoğrafları ve Başkan Arı haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Arı, esnafın sorunlarını dinledi, çalışmalar hakkında bilgi...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Esma Gizem Aydın ve Ali Erkan İyilikli çiftinin nikâhını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2000 Evler Mahallesi’nde yeni faaliyete geçen bir kafeteryanın açılış törenine katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde belediye ekiplerince gerçekleştirilen yol bakım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, çocuklar için özel olarak tasarlanan bir kafeterya ve eğlence merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana gelen su arızasına müdahale eden belediye ekiplerinin çalışma alanında incelemelerde...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 3 Mayıs Cuma günü tüm hemşehrilerini Halk Günü’ne davet etti.

Başkan Arı, memleketi ve ülkesi için alın teri döken, üreten ve canla başla çalışan emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma...

Nevşehir Haberleri

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve beraberindekiler Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, toplu taşımaya yapılan zamlara müdahale ederek fiyatların yeniden belirlenmesini sağladı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan etkinliklerle çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu belediye ekiplerinin çalışma alanlarında ve yeni düzenleme yapılacak olan parklarda incelemelerde bulundu.