Avanos Haberleri

avanos haberleri ve güncel avanos gelişmeleri, avanos ile ilgili tüm video, avanos fotoğrafları ve avanos haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Avanos

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Avanos'ta inşa edilecek yeni Hükümet Konağı hakkında önemli gelişmeler olduğunu duyurdu.

Avanos

Milletvekili Çalışkan, “Avanos Tarihi Taş Köprü restorasyonunu kasımda tamamlıyoruz.” dedi.

Avanos

Avanos Belediye personellerine hizmet içi eğitim uygulamaları kapsamında iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ile afet ve yangınla mücadele eğitimi verildi.

Avanos

Avanos Kızılırmak kenarında bulunan çanta, zabıta ekipleri tarafından sahibine teslim edildi.

Avanos

Avanos'a bağlı Ayhanlar köyü İlkokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Ayhanlar Köyü Bayrak Tepede...

Avanos

Olumsuz hava şartları nedeniyle durdurulan Avanos Tarihi Taş Köprü restorasyon çalışmalarına yeniden başlandı.

Avanos

Avanos ilçesinde hafriyat ve molozların dökülmesi için çöp alanının belirlenmiş olmasına karşın buna uymayanlara karşı ağır cezalar yolda.

Avanos

Avanos Belediyesi temizlik ve park bahçe personeli, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen konferans ile bilgilendirildi.

Avanos

Milletvekilleri Çalışkan ve Özgün ve İl Başkanı Kemikkıran sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak Avanos’a müjdeyi verdi.

Avanos

Avanos Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ahır ve gübrelik alanlarda kontroller yaparak, ilaçlama çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Spor

Avanos Ahmet Ergün Ortaokulu oryantiring takımı Ordu’nun Ünye ilçesinde yapılan grup müsabakalarında finale yükseldi.

Avanos

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.