Altınyıldız Haberleri

Altınyıldız haberleri ve güncel Altınyıldız gelişmeleri, Altınyıldız ile ilgili tüm video, Altınyıldız fotoğrafları ve Altınyıldız haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2023-2024 öğretim yılı içerisinde 5’ncisi düzenlenen veli toplantısı velilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Eğitim

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri, Ulusal ve Uluslararası Matburger ve Fenburger Yarışmalarında Türkiye finaline çıkmaya hak kazandı.

Spor

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Okullar Arası Küçük Erkekler Futsal Turnuvası’nda derece yaptı.

Eğitim

Altınyıldız Koleji, 300’ü aşkın okulun katıldığı MODADİL Türkiye Geneli 2. YDT İngilizce Alan Sınavı’nda Türkiye 7’ncisi oldu.

Eğitim

Altınyıldız ilköğretim kurumu öğrencileri Uluslararası Kanguru Matematik ve Fen Bilimleri yarışmalarında finaldeler.

Eğitim

Nevşehir’de eğitimin lideri Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2024-2025 eğitim-öğretim yılı 5. sınıf kontenjanları doldu.

Eğitim

Altınyıldız Kreş ve Anaokulu olarak öğrencileri, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri ile haftaya dolu dolu başladı.

Eğitim

Altınyıldız Koleji Fen Lisesi öğrencileri Uluslararası Kanguru Olimpiyatları’nda yarı final ve finallere çıkmaya hak kazandı.

Nevşehir Haberleri

Altınyıldız Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve beraberindekiler Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaşam

Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumu 4. sınıf öğrencileri ve öğretmen grubu, Ankara’da eğitim ve kültür gezisi gerçekleştirdi.

Nevşehir Haberleri

Altınyıldızlı öğrenciler düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvalarında derece elde etti.

Nevşehir Haberleri

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV'e destek için kermes düzenlendi.