15 Temmuz Haberleri

15 Temmuz haberleri ve güncel 15 Temmuz gelişmeleri, 15 Temmuz ile ilgili tüm video, 15 Temmuz fotoğrafları ve 15 Temmuz haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Halit Yüncü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İmam Mustafa Öz’e tablo hediye etti.

Nevşehir Haberleri

Avanos’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında sergi açıldı.

Nevşehir Haberleri

15 Temmuz darbe girişiminin sekizinci yıldönümünde tüm yurtta anma etkinlikleri düzenlenirken şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabri, Nevşehir’deki...

Gülşehir

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8’inci yıldönümü dolayısıyla şehit kabirlerini ziyaret etti.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında “Demokrasi Bilinci, Elden Ele...

Nevşehir Haberleri

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, 'Bugün ölmeyeceksek ne zaman öleceğiz!' diyen Millete kim zincir vurabilir!' dedi.

Astroloji

15 Temmuz 2024 günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en...

Gülşehir

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci , 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Nevşehir Haberleri

Vali Fidan, “İstikbalimizi karanlığa boğmak isteyenler hangi isim altında toplanırsa toplansınlar yine gereken cevabı misliyle alacaklardır.” dedi.

Nevşehir Haberleri

Kapadokya'da sıcak hava balonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türk bayrakları ve posterlerle uçuş gerçekleştirdi.

Nevşehir Haberleri

Acıgöl Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.