Magazin

Güzel Aşklar Diyarı dizi çekimleri Kapadokya’da devam ediyor

Kapadokya’da çekimleri yapılan Güzel Aşklar Diyarı dizisinin çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Abone Ol

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik dizisi doğanın ve tarihin bütünleştiği Kapadokya’da çekiliyor. Güzel Atlar Diyarı olarak bilinen Kapadokya’nın dizinin isminde de Güzel Aşklar Diyarı olarak belirlenmesine neden olduğu düşünülüyor.

Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş ve Caner Topçu’nun yer aldığı dizide çok sayıda ünlü oyuncunun rol aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI'NIN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki insanların yaşamlarını, kültürlerini, sorunlarını ve umutlarını konu alacak. Dizi, izleyicilere masalsı bir aşk hikayesi sunarak, Türkiye'nin çeşitli yönlerini keşfetme fırsatı verecek.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI'NIN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Berfin Nilsu Aktaş, Caner Topçu, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım ve Ege Kökenli yer alacak.

GÜZEL AŞKLAR DİYARI'NIN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya gibi Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilecek. Bu farklı coğrafyaların kullanılması, dizinin görsel açıdan zengin ve çeşitli bir atmosfere sahip olmasını sağlayacak.