Milletvekili Çalışkan'dan Başkan Doğu’ya tebrik Milletvekili Çalışkan'dan Başkan Doğu’ya tebrik

Göreme Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kasabanın beş farklı noktasında ücretsiz Wi-Fi hizmetinin devreye alındığı duyuruldu.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve beldemizi ziyaret eden misafirlerimize daha konforlu bir hizmet sunabilmek amacıyla belediye önü, terminal, Müze Caddesi, Belediye Caddesi ve Hakkı Paşa Meydanı olmak üzere belirlediğimiz beş noktada ücretsiz internet hizmetini devreye aldık" dedi.

Başkan Eren, Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların, cep telefon numaralarıyla sisteme kayıt olup, kendilerine kısa mesaj olarak gönderilen şifre ile kimlik doğrulaması yapmalarının yeterli olacağını belirtti.

Ayrıca, ücretsiz Wi-Fi hizmeti alanlarının zamanla daha da genişletileceğini ve hizmet kalitesinin artırılacağını vurgulayan Eren, "Söz verdiğimiz gibi ücretsiz Wi-Fi noktalarını artırarak hizmet kalitemizi yükselteceğiz. Göreme'mize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR