Göreme Belediyesinin düzenlediği ramazan etkinlikleri, eğitimci ve yazar Alişan Kapaklıkaya'nın Göreme Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirdiği söyleşi ile başladı.
Salonun tamamen dolduğu etkinlikte, Kapaklıkaya'nın ilham verici konuşması büyük ilgi gördü.
Etkinliğe, Nevşehir Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren katıldı.
Kapaklıkaya'nın konuşması, katılımcılar tarafından coşkuyla karşılanırken, etkinlik samimi bir atmosferde gerçekleşti.
Söyleşinin ardından, belediye personelleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla katılımcılara çiçek dağıtılarak, kadınların günü kutlandı.
Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, katılımcılara manevi bir atmosferde unutulmaz anlar yaşattı.