GENEL

Yalı Çapkını 24 Şubat Cuma 21. Bölümüyle Star TV’de

İki haftalık aradan sonra gelecek bölümde neler yaşanacağı merak konusu. STAR TV Yalı Çapkını 21. bölüm fragman izle linkine ve daha fazlasına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

Abone Ol

Yalı Çapkını 21. bölümde neler olacak? Yalı Çapkını yeni bölüm özet Yeni bölümü merakla beklenen dizi Yalı Çapkını 24 Şubat Cuma 21. Bölümüyle STAR TV’de! Seyran uzun süredir yaşadığı bütün olayları sinir krizi geçirerek Halis Ağa’ya anlatıyor. Olanları öğrenen Halis Ağa hesap sormak için yanına çağırıyor. Seyran ve Ferit Halis Ağa’ya, evliliklerinin zorla olduğunu anlatıyorlar. Seyran’ın en büyük travması olan Pelin’le buluşması ise dikkat çekti. Seyran’ın Pelin’e hayatlarından çıkması gerektiğini anlatmasının ardından Ferit ve Seyran’ın yakınlaştığı anlar damga vurdu.

Yalıda ifşa rüzgarı… Seyran, uzun süredir yaşadıklarını ve Halis Ağa’ya yalıda olan bitenleri anlatıp herkesi ifşaladı. “Ben böyle ne annelik yapabilirim, ne de torununuza eş olabilirim” diyen Seyran’dan özür dileyen Halis Ağa aileyi toplayıp “Soyum kurusaydı dedirttiniz bana” siteminde bulundu.

YALI ÇAPKINI 21. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=o9nheFllQaE YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/bolumler/20-bolum YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/bolumler