GENEL

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni adresi belli oldu!

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan gelecek sezonda ayrılması bekleniliyor. Birkaç takıma sıcak baktığı konuşuluyor. işte detaylar...

Abone Ol

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak isteyen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avrupa'da oynama hayali olduğunu belirten genç oyuncu, sezon sonunda Aslan'a veda edebilir.

Sarı-Kırmızılılar, Milan'dan gelen 8 milyon Euro'luk teklifi yetersiz bularak reddetmişti. Gelecek yaz ise hem Milan hem de Napoli, Kerem için teklifte bulunacak.

Galatasaray cephesinde beklenen miktar ise 20 milyon Euro civarlarında... Halihazırda güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan Kerem, İtalya devlerinde forma giymeye sıcak bakıyor. Kerem için favori adres ise İtalya'da herkesin şampiyon gözüyle baktığı Napoli... Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Maviler, Victor Osimhen ve Khvicha Kvaratskhelia gibi yıldızlarını Avrupa devlerine kaybedebilir.

Bu sebeple yeniden yapılanmaya gidecek olan Napoli, Kerem için 20 milyon Euro'yu rahatça ödeyebilecek durumda. Galatasaray formasıyla 27 maçta görev alan Kerem Aktürkoğlu, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE DETAYI Napoli'nin Fenerbahçe'den yaptıkları transferlerden dolayı Türkiye pazarına hakim olması, Kerem Aktürkoğlu transferinde bir adım öne geçirdi. Türkiye'den birçok oyuncuyu takip eden Napoli'nin büyük takımlarla sürekli iletişim halinde olduğu öğrenildi.